18 Nisan 2017 Salı

An itibari ile Türkiye'nin başında nerede ise hiç Türk ve Müslüman YOK! | Mehmet Fahri Sertkaya

sabahattin zaim, nevzat yalçıntaş, abdullah gül, sabetaycılar, gizli yahudiler, masonlar, akp'nin gerçek yüzü, ito, adnan oktar, numan kurtulmuş, gizli ermeniler, akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya,

AKPKK'nin asıl kurucularından, gizli Ermeni ve Hristiyan olduğu da iddia edilen ve batılı Siyonist, Hristiyan siyasetçilerle olağan dışı bağlantıları da olan Abdullah Gül'ün...

Müteveffa hocası Nevzat Yalçıntaş, Sabetaycı gizli Yahudi idi.

Etrafı çoğunlukla Sabetaycı Yahudilerden oluşan, kendisi de gizli Yahudi olduğu halde uzun süre inkar eden ama ısrarlı mücadelemizden sonra bütün inkarlarını, sözlerini, açıklamalarını ve açtığı davaları yutup, gizli Yahudi olduğunu itirafa mecbur kalan Adnan Oktar'ı, gece yarısı sürpriz şekilde İsrail'den ziyarete gelen ve sabaha doğru geri dönen hahamlar ve İsrailli bakanlar, bir de Nevzat Yalçıntaş'ı ziyaret ederlerdi.

Nevzat'ın oğlu, İTO eski başkanı ve bir rüşvet skandalı ile ismi yıllarca anılan Murat ile, Sabetaycı Numan Kurtulmuş'un çok sıkı fıkı olması da tesadüf değildir.

Dün AKPKK'ye "karun" ve "firavun" göndermesi yapan Numan Kurtulmuş'un, bu gün AKPKK'den bakan olması da, en sivri Siyonistlerden daha Siyonistçe kararlar alması, açıklamalar yapması ve devletimizi ve milletimizi pervasızca ateşe atmaya kalkması da tesadüf değildir. Youtube videolarında bile kendisinden "Tükürdüğünü yalayan adam" olarak bahsedilen Numan Kurtulmuş'u, işlediği onca vahim suça rağmen hala itibarlı gösterenlerin bu gayreti, gazetecilik değildir. Her şey organize bir şebekenin, organize bir faaliyetidir.

Türk basın ve medyasında gizli Yahudiler, gizli Ermeniler ve Masonlar hakimdir. AKPKK geldikten sonra bunların bu gizli teşkilatların HİÇBİR SIKINTI çekmemiştir. Çünkü AKPKK de onların projesidir.

An itibari ile Türkiye'nin başında nerede ise hiç Türk ve Müslüman YOKTUR.

Abdullah Gül'ün bir diğer hocası Sabahattin Zaim'i ve çevresinin de gizli Yahudiler olduklarını daha önceki paylaşımlarda izah etmiştik. Aratıp bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar