5 Nisan 2017 Çarşamba

Karay Yahudisi Berksan'lara ait olan Ülker'in tartışmalı 1 Nisan reklamını aslında kim hazırladı? | Bobiler.org internet sitesi, paylaşımları neden kaldırdı? | Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

 1 nisan, akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, berksanlar, bobiler.org, içimizdeki israil, Karay Yahudileri, kırım türkleri, kırım yahudileri, Mehmet Fahri Sertkaya, sabri ülker, şahenkler, ülker, kırım türkleri, hazar türkleri


SAĞLAM TEMİZLİK YAPMIŞLAR

Bu sayfaların içeriği artık yok, kaldırmışlar.

Arama motoruna "www.bobiler.org ülker 1 nisan şakası" yazıp aratın.

Sıralanan ilk iki sayfayı önce normal olarak açın, sonra önbellekten, yedeğe alınmışını açın. Farkı görün...

İçerikler kaldırılmış çünkü Karay Yahudilerine ait olan Ülker'in tartışmalı 1 Nisan reklam klibi bu bobiler.org üzerinden temin edildi. Burada bir yarışma düzenlendi, birinci olanın reklamı kullanılacak ve ödül verilecekti.

Şimdi hemen öyle FETÖ palavralarını bir yana bırakın, sakin olun ve bobiler.org'un sahiplerini/sorumlularını bulup sorun: Ne haltlar karıştırdınız? Neler döndü, dönüyor? Hangi aşamada sorun var? İş sizden çıktıktan sonra mı sorun oldu? Hangi kullanıcının reklamı/tasarımı/fikri birinci oldu? İçerikleri neden kaldırdınız?

Bir de kendinize şunu sorun:

HAYIR oylarının yüzde 58'in altında olmadığını, itibar sahibi çok sayıda siyasetçi bile açıklamış iken, AKPKK için ve AKPKK'yi kurup kullanan İçimizdeki İsrail için, Zapsular için, Ülkerler için, Şahenkler için, Masonlar için, Sabetaycı Yahudiler için, Karay Yahudiler için, Büyük İsrail'ciler için, BOP'çular için tehlike çanları çalarken, Karay Yahudilerinin markası Ülker'in bu taktiği ile EVET oyları yüzde kaç artmıştır?




 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar