6 Nisan 2017 Perşembe

AK parti Suriye gerçeklerini neden gizliyor? Netanyahu'nun göz yaşları ile güçlendirilmiş bir ''Suriye'de kimyasal silah kullanıldı'' tiyatrosu Siyonizmin kontrolündeki Türkiye basın ve medyasının gizlediği gerçekler | Akademi Dergisi

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), el nusra, yandaş medya, netenyahu, siyonizm, cia, mossad, kimyasal silahlar, velid muallim, idlib, muhalifler, akp'nin gerçek yüzü,

Suriye'den 'kimyasal silah' açıklaması

Kardeş Suriye devletinin Dışişleri Bakanı Muallim, İdlib üzerinden Suriye yönetimine karşı düzenlenen algı operasyonuna tepki gösterdi, bu girişimleri kınadıklarını açıkladı.

Başkent Şam'da basın toplantısı yapan Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Siyonizmin kontrolündeki Batı medyasının ve sözde cihatçı, özde CIA ve MOSSAD'ın kiralık katillerinin gündeme getirdiği İdlib'de kimyasal silah kullanıldığı iddialarını kınadıklarını açıkladı. 

"Ordumuzun hiçbir zaman kimyasal silah kullanmadığı ve hiçbir zaman da kullanmayacağını vurgulamak isterim. Sadece halka karşı değil, teröristlere karşı da kimyasal silah kullanmadık, kullanmayacağız" diyen Muallim, "Siyasal bir çözümde ısrara devam edeceğiz. Ancak görülüyor ki, teröristler yaşadıkları askeri ve siyasi başarısızlıklar yüzünden bu çözümü hedefe alacaklar" dedi ve ekledi "Buyursunlar".

KİMYASAL SİLAHLAR NEREDEN GETİRİLDİ?

Öte yandan Muallim, Irak ve Türkiye'den Suriye'ye kimyasal silah getirildiğini ve Şam'ın bu konuda ilgili kurumlara gerekli bilgilendirmeyi yaptığını ifade etti.

Tamamen CIA ve MOSSAD ortak üretimi olan Büyük İsrail Devleti'ni tesis etme oyunları içinde kullanılan el Nusra Cephesi'ni ve diğer cihatçı grupları yerleşim bölgelerinde kimyasal silah depolamakla suçlayan Muallim:

➥ "Durumdan kar sağlayan sadece İsrail. Netenyahu'nun kimyasal silah iddialarına neredeyse ağlayarak değinmesi manidardır" diye konuştu.

Saldırılara karşı Rusya'nın Suriye'ye desteğinin samimi olduğunu söyleyen Muallim, Birleşmiş Milletler'in soruşturmasına izin verip vermeyecekleri sorusuna yanıt verdi ve "Bu tür organizasyonlarla daha önce kötü deneyimlerimiz oldu" dedi.

El Nusra'ya bağlı sözde cihatçı grupların elinde olan bölgeyi bir haftadır Rus hava kuvvetlerinin vurduğu, Kimyasal silah iddilarının ise kapsamlı bir İdlib operasyonunun önüne geçmek için kullanıldığını Amerika, İsrail ve BM dahil herkes biliyor.




İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı'ndan ilginç 'İdlib'de kimyasal saldırı' paylaşımı

İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Tzipi Hotovely, İdlib'de gerçekleştirildiği öne sürülen ''kimyasal saldırı'' ile ilgili ilginç bir paylaşım yaparak İsrail Dışişleri Bakanlığı'nı kutladı. İdlib'de ''kimyasal saldırı'' iddiası sonrası Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Tzipi Hotovely, İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın tutumunu kutladı.

Hotovely paylaşımında:

➥ ''Kadehimizi Dışişleri Bakanlığı için kaldırıyoruz. İsrail, Suriye rejiminin zulmü karşısında diplomatik arenada ahlaki sorumluluğuyla hareket etti'' dedi.

Büyük İsrail projesini, içlerine sızdıkları onlarca batılı ülkeyi kullanarak, hatta ülkemizdeki AKPKK'lileri de kullanarak gerçekleştirmek isteyen Siyonist ve sembolik devlet İsrail, kimyasal saldırı iddiasının ardından Suriye'ye müdahale çağrısı yapmıştı.

Suriye yönetiminden memnun olmayan İsrail, muhalifler ve mücahidler denilen canavarlar, yüzde sekseni Sünni Müslüman olan Suriye ordusu karşısında zor duruma düştükçe, ülkede hava saldırıları da gerçekleştiriyordu. Bu hava saldırılarına karşılık verilmesi üzerine Suriye ile İsrail arasında sık sık gerilim yaşanmıştı.

Aynı oyunlar Siyonistler ve içlerine sızıp kontrolü altına aldıkları batılı ülkeler tarafından, 2013 yılında da oynanmıştı.

Aşağıdaki iki video, 2013 yılına ait ve neler döndüğünü dürüstçe anlamak isteyen her görüşten insana çok şeyler ispat ediyor.




Birleşmiş Milletler açıkladı: Kimyasal silahı Esed değil, muhalifler kullandı (2013 yılına ait videoyu izleyin!)

     



      

Akademi Dergisi

 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar