30 Mart 2017 Perşembe

Kim terörist? Kim terör destekçisi? HAYIRcılar mı, EVETçiler mi? | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, abdullah öcalan, gizli ermeniler, içimizdeki ermenistan, bop projesi, akpkk'nın iç yüzü, gerçek yüzü, video izle, içimizdeki israil, artin agopyan, içimizdeki israil, cia, terörist, bebek katili, evet, hayır

Bebek katili, terör ve ihanet örgütünün göstermelik lideri, CIA ve #İçimizdekiİsrail ile #İçimizdekiErmenistan'ın ortak piyonu, gizli Ermeni Artin Agopyan (nam-ı diğer APO) da başkanlık istiyor.

Öc-alan kod adlı hain teröristin, #AKpkk iktidarları zamanında "sayın" olduğu, siyaset sahnesine çıkarılacağı güne kadar süper imkanlar içinde misafir tutulduğu adaya, AKpkk'nin devlet yetkilerini gönderdiği, gizli anlaşmalar yapıldığı, bu süreçte APO kod adlı gizli Ermeni teröriste CIA casuslarının gidip eğitim verdiği, meclisimizin vekil görünümlü yüzlerce terörist ile doldurulduğu, açılım bahanesi ile vatan satıldığı, binlerce sivil ve binlerce polis ve askerin kanına girildiği de, bu şehitlerin ailelerinin, gözler önünde olan ihanete isyan edince mahkemelerde süründürülüp ceza aldıkları da, her şey alemin gözleri önünde..

Bu pislik herifin iki mantıklı cümleyi art arda kuramayacak, bir sığır sürüsüne çobanlık yapamayacak vasıfta olduğu, bunun ve etrafında kurulan terör örgütünün, şayet istenirse, bitirilmek istenirse, devlet gücü karşısında bir hafta bile karşı duramayacağı, bunlar gibi TSK'nin, basın ve medyanın içinin de gizli Yahudi ve gizli Ermeni kaynadığı ve bu hain teşkilatların da Başkanlık istediği, sonrasında eyalet sitemi ve BOP'a ya da gerçek adı ile Büyük İsrail'i giden yolda geçici bir Kürdistan kurulacağı da alemin gözleri önünde...

Öyle ise gidin, ona göre EVET ya da HAYIR deyin ve daha öncesinde, kime hain, kime terörist dediğinize bir daha bakın, gözden geçirin. 


Bir de şunu izleyin: 

ABDULLAH ÖCALAN'IN KAYINPEDERİ ALİ YILDIRIM KİMDİR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar