17 Mart 2017 Cuma

Sözde hocaların hocası, özde ise gizli Yahudi bir Sabetaycı: Sabahattin Zaim | Kraliçe'den Dizbağı nişanı alan Abdullah Gül'ün hocasının gerçek kimliği | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, sabahattin zaim, cevat babuna, sabetayistler, siyonistler, recep tayyip erdoğan, gerçek yüzü, içimizdeki israil, gizli yahudiler, abdullah gül, masonlar, numan kurtulmuş, BOP projesi, recep tayyip erdoğan, islamcılık, dizbağı nişanı

SÖZDE HOCALARIN HOCASI, özde gizli Yahudi bir Sabetaycı...

Sabetaycılık, Cevat Babuna ve Sabahattin Zaim

İngiltere kraliçesinden Dizbağı Nişanı alan ve Erdoğan'ı uluslararası Siyonist örgütlerin siyasi planlarının tam içine düşüren, BOP eşbaşkanı yapılmasına zemin hazırlayan, gizli Ermeni ve Hristiyan olduğu iddia edilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ve yine Sabetaycı olduğu iddia edilen, daha düne kadar Erdoğan'a Firavun derken, bu gün sağ kollarından biri olmak onursuzluğunu sergileyen Numan Kurtulmuş'un akademik eğitiminde ve siyasi bağlantılarında Sebahattin Zaim'in büyük etkisi vardır.


Sabahattin Zaim; Siyasal İslamcı Necmettin Erbakan, Yahudi kökenli olduğu iddia edilen ve karısı Semra (Yeğinmen) Özal da Sabetaycı gizli Yahudi olan Turgut Özal, Korkut Özal, ayrıca Ermeni kökenli olduğu iddia edilen Recai Kutan ile sıkı fıkıydı. Erbakan’ın yaptığı "Gümüş Motor" adlı ilk özel teşebbüsün ortakları arasında Sabahattin Zaim de vardı.

Sabetaycı Sabahattin Zaim ayrıca 1991-1994 yılları arasında, Amerika merkezli misyoner Moon tarikatı, mason teşkilatı, içimizdeki İsrail, Zaman Gazetesi'ni tesis ederken de üst kurul üyeliği ve başkanlığı yaptı. Aynı güç odaklarının kurduğu Samanyolu Televizyonu'nun kuruluşunda yönetim kurulunda bulundu. Zaten Sabetaycı Cevat Babuna da evinde geceleri gizli gizli Yahudi ibadetleri yaparken, bir yandan da İslami televizyon kanalı olarak bilinen TGRT'ye çıkıp sözde İslami programlar yapıyor ve bilimsel gelişmeleri İslami mesnetler ile yorumluyordu. Sonraki dönemde TGRT'nin tamamen Siyonistlerin eline düşmesinde ülkemizdeki Sabetaycılar büyük rol oynadılar. Bilindiği gibi Nurculuk akımını da tamamen #İçimizdekiİsrail ile uluslar arası misyoner, Masonik ve Siyonist teşkilatlar ittifak ederek kurdular. Ülkemizde FETÖ'nün ilk eğitim kurumu, İzmir'deki özel Yamanlar eğitim kurumudur ve bu okul da yine gizli Yahudiler olan Sezen Aksu'nun babası tarafından kurulmuştur. Değil FETÖ, Nurculuk akımının kendisi bile tamamen bu teşkilatların pusudur.

Süleyman Yeşilyurt, "Yahudi Dönmeleri ve Mum Söndü Ayini" adlı kitabında Sabahattin Zaim için şunları yazıyor:

"1924 yılında Köprülü'de dünyaya gelen Prof. Cevat Babuna'nın baba tarafı Selanik ve Üsküp dönmeleri(Sabetayistleri)ndendir. Annesi Nazire Hanım ise Selanikli Sabetayist bir ailenin kızıdır. O yıllarda köprülü yani Üsküp, Selanik'ten sonra Yahudi dönmelerin en büyük merkezleri konumundaydı. Babuna'nın teyzeoğlu ünlü Prof. Sabahattin Zaim de Selanik doğumludur.

Zaim'in annesi Saime Hanım da Selanik dönmesidir. Zaim'in eşi Ulya (Cıngıllıoğlu) da Sabetayist bir ailenin mensubudur. Ailedeki diğer ünlü isim ise Leyla Neyzi'dir..."

Bu ülkede İslamcılık ile Müslümanlığın aynı şey olmadığını, İslamcı akımın içinde gizlenmiş İsrail'i, Masonluğu, misyoner teşkilatlarını, Nurculuğun gerçek ve misyonerlik yüzünü, Said-i Nursi denilen gizli Ermeni ve misyoner haini ve çok daha fazlasını, yedi senedir olduğu gibi, ispatları ile anlatmaya, deşifre etmeye devam edeceğiz.

DİKKAT! Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaş listenize ya da takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. 

Detaylı bilgi için bkz: www.icimizdekiisrail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar