5 Ekim 2017 Perşembe

Cumhuriyet'in bu yaptığı gazetecilik değil! | Akademi Dergisi

akademi dergisi, fetö, pkk, içimizdeki israil, gizli yahudiler, cumhuriyet, basın, gizli ermeniler, beyazıt öztürk, ayşe çelik, gerçek yüzü,
 
Siz, bunların FETÖ iddiası ile tutuklanan ve haklarında bir sene boyunca iddianame bile hazırlanamayan çok sayıda hamile ve bebekli kadını, bir kere olsun sıkıntı ettiğini, haber yaptığını, yaşanandan rahatsız olduğunu gördünüz mü?

Şimdi, çocukları, bebekleri, hamileleri bile Allahsızca katleden PKK terör örgütünün propagandasını yapmak, devletin katliam yaptığı iftirasını atmak suçundan hüküm giyip cezası da üst mahkemede onanan teröristin hamile olduğuna ve ceza evinde doğuracağına nasıl da temas etmişler. Hem de hiç vakit kaybetmeden başlıkları atmışlar.
Pekiyi, bunların yaptığı gazetecilik mi, habercilik mi? Adli sistem hala ispat edemedi onca müslüman hanımın gerçekten terörist olduğunu ve hala sanıklar. Buna rağmen bu muameleyi gördüler ve bu sözde basın kuruluşlarının umurunda bile değildi. Oysa bu kadının yargılanması tamamlandı ve itirazı dahi değerlendirilip ret edildi. Bu nasıl bir çirkinlik, nasıl bir çifte standart...

Ömründe suç nedir, sabıka nedir, savcı nedir bilmemiş Müslümanlar, başına gizli Ermeni ve gizli Yahudi vatan hainlerinin, din düşmanlarının geçtiği bir cemaate aldandıkları için toptan terörist ilan edildiler ve şimdi basındaki gizli Ermeni ve gizli Yahudiler de "işlerini" yapıyorlar.

Dağda, mağarada, sınır bölgelerinde terörist ve hain aramanın lüzumu yok. Bu devlete ve millete ait olanlar, gazetecilik görüntüsü altında bu ihanetleri bu millete yapmazlar. Bu sözde basın kuruluşlarına Terörle Mücadele timleri görevlendirilerek acil müdahale yapılmalı. Hepsi ters kelepçe ile alınıp tutuklu yargılanmalı.
 
 
 
   
Bu, gazetecilik değil... 
 
➥ ''Çocuklar ölmesin'' demedi, kritik bir anda, basın ve medya gücü kullanarak, terör propagandası yaptı ve devletin çocuklara kadar katliam yaptığı iftirasını attı.
 
Nazım Hikmet de gizli Yahudi
 
Hamile/bebekli iken tutuklanan sayısız Müslüman da insan ve bu derin devlet gazetesi, bunca Müslümana aynı haksızlıklar yapılırken rahatsızlık duymadı, aynı hassasiyetle, adaletle aynı haberleri yapmadı.




Bu paçavranın bu eylemi, "Suçu ve suçluyu övmek" suçuna giriyor.

Beyazıt Öztürk: Sabetaycı bir gizli Yahudi
 
Cumhuriyet: #İçimizdekiİsrail'in kurumsal gazetesi.
 
Finansör patronlar, çalışanlar ve yazarlar, çoğunlukla gizli Yahudi...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar