20 Temmuz 2017 Perşembe

Üzülme Numan! Diyanet'i sizin Sabetaycılar, tam ayarında kurdular | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, büyük israil projesi, gerçek yüzü, gizli yahudiler, içimizdeki israil, Mehmet Fahri Sertkaya, mustafa kemal atatürk, numan kurtulmuş, sabetayistler,


Üzülme Numan, Diyanet'in düzeni, başında hiç politikacı yokken de tıkır tıkır işleyecek şekilde kurulmuştur. Zaten Diyanet dediğin de Sabetaycı gizli Yahudi Kamal Adıtürk (Atatürk) tarafından kurulmuştur. 

Sen çokça deşifre oldun ve artık bu kurumdan mes'ul bir Sabetaycı gizli Yahudi değilsin, Kültür bakanlığına çekmişler seni ama yerine kim geldi, bu kararları kim verdi, kararları verenler de yerine gelen de Sabetayist mi? 

Ve şimdi sen Boşbakan yardımcısı ve hükumet sözcüsü değilsin ya, 'İkinci İsrail' Amerika, Suriye'de BOP yani Büyük İsrail projesi için bombalama yaparken, "Sazan gibi atlamak" denilen sivri çıkışları senin yerine kim yapacak? 



BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar