5 Temmuz 2017 Çarşamba

Caner Taslaman'ın Adnan Oktar grubu ile bağlantısı var mı? Kızıl imamcılar, Sabetaycılar | Mehmet Fahri Sertkaya


Dikkatli bakın, sağdan ikinci kişiyi tanımanız gerek...

Günümüzde çok bilinen, tanınan bir sima...

Sabetayist gizli Yahudilerin ve Masonların toplaştığı ve İsrail ile, Siyonizm ile, Amerika'daki Evanjeliklerle çok tuhaf bağlantılar kurduğu sözde İslami cemaat Adnan Oktar grubuna mensuptu.

Bir süre sonra Adnan Oktar ile yollarını ayıran grupla, kamu oyunda bilinen adı ile "kızıl imamcılar'' denilen grupla yoluna devam etti.




Şimdi Sabetaycı gizli Yahudi Turgay Ciner'e ait olan Haber Türk'te, Sabetaycı gizli Yahudi Cansu Canan Özgen'in karşısında sık sık ekranlara gelerek, İslam itikadının dibine dinamit koyuyor.

Karşısına İslami ilimler sahasında uzman kim çıkarsa ve neyi ispat ederse ve ne derece çaresiz bırakırsa, hiç sorun etmiyor ve milletten yükselen tepkiyi de hiçe sayıyor. Çünkü kendini buna şartlandırmış. Bunu bir 'görev' kabul etmiş ve kendince 'görev'ini yapıyor.

O da bir Sabetaycı gizli Yahudi ve onun adı Osman Caner Taslaman...

Giriş seviyesinde bilgi olarak bkz: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kızıl_İmamcılar





DİKKAT! Bizi, Facebook ve benzeri sansürcü Amerikan/Siyonist sosyal ağlarından sağlıklı şekilde takip etmeniz mümkün değil. Telegram yazılımı kurarak, oradaki Akademi Dergisi grubumuza takipçi olmanız, en doğru davranış olur. Telegram Akademi kanalının adresi: www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar