2 Ağustos 2018 Perşembe

Süleymancılardan Ayşe Çavdar'a: Biz sana ne diyelim, bu nasıl vicdan, bu nasıl insanlık? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, ayşe çavdar, süleymancılar, tarikat, cemaat, Recep Tayyip Erdoğan, akp'nin gerçek yüzü, içimizdeki israil, sabetaycılar, cia, masonlar, cüneyt zapsu,

Çok çirkin...

Bir kere cemaatimizden, AKPKK'ye karşı en başından beri nasıl dik durduğumuzdan, ne bedeller ödediğimizden, şu son haftalarda bile neler yaşandığından, herkesi ezip geçmek isterlerken nasıl onları ezip geçtiğimizden, münafıkça İslamcılığı da aslında bizlerin yıktığından, bu devlete, millete ve gezegene nasıl devasa çapta hizmetler ettiğimizden bahsetmek yok. Sonra meydan boş gibi at, tut, ne güzel memleket... Bu mu gazetecilik, bu mu münevver/münevvir duruş?

Bu ülkede devlete sızmış en büyük tarikat, mason tarikatı değil mi? Erdoğan da onların basit bir piyonu değil mi? Erdoğan'ı cemaatimiz 20 seneden fazla süre önce, masonların eline düştü diye kovmadı mı? Biz son haftalarda bile Sabetaycı, Mason ve CIA casusu Cüneyt Zapsu'nın Erdoğan'ı ne zaman ve nasıl eline düşürdüğünü anlatmadık mı? MHP'nin, CHP'nin, HDP'nin başındaki liderlerin hepsinin aynı yerin, Mason tarikatının ve Masonluk üzerinden CIA'nın piyonu olduklarını, gerçek kimliklerini gizlediklerini, "Hepsi aynı alfabenin harfleri" diyerek senelerdirlerdir gür sesle bağırmıyor muyuz? 

 

Ya bu ülkedeki bu kadar ihanet sarmalını kuran, bütün partileri gizlice ele geçiren, başına kendi adamlarını getiren, Türk görünerek ve hatta Müslüman görünerek her türlü zararı veren misyoner, Sabetaycı, gizli Ermeni tarikatları, onlar nerede? Biz ADD'nin ve ÇYDD'nin bile ihanet teşkilatları ve gizli tarikat uzantıları olduğunu, içlerinin tıka basa Türk görünümlü gizli Yahudi ve Ermeniler ile dolu olduğnu senelerdir anlatmıyor muyuz? Onlar tehlike değil mi? Hele o Adnan Oktar grubu bir cemaatse, kesin olanı, Sabetaycı cemaati oldukları değil mi? Bu nasıl ahlak, bu nasıl vicdan, bu nasıl dürüstlük, bu nasıl insanlık, bu nasıl gazetecilik?

Bizi bir süredir dikkatle takip ettiğinin alametlerini sık sık sergileyen Ayşe Çavdar, sadece 20 dk'lık bir canlı yayında bile karşımızda çok mahcup hallere düşeceğini bilmiyor mu? Neden, ne için bu kadar tarikat gerçeğini bile bile bu kadar gizliyor ve Türk/İslam cemaat ve tarikatlarına karşı bu çirkinlikleri sergiliyor? İslam düşmanı mı, Türk düşmanı mı, ikisi birden mi? Şu yazıda objektifliğin ve gazeteciliğin kırıntısı bile yok ve ağır ceza mahkemelerinde yargılama gerektiriyor. 

''Ayşe Çavdar: Erdoğan tarikatlarla mücadeleye mecbur'' yayını için buraya tıklayın...


BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar