28 Aralık 2017 Perşembe

Süleymancılardan CHP'ye ve Barış Yarkadaş'a çok sert tepki: Kimsiniz siz? Haddinizi bilin! | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, video izle, süleymancılar, chp, tarikat, yurt, sabetaycılar, gizli yahudiler, gizli ermeniler, gerçek yüzü, barış yarkadaş,

Videoyu openload kanalımızdan izleyin...




Bu video, Barış Yarkadaş'ın şu twitine karşılık olarak paylaşılmıştır: https://twitter.com/barisyarkadas/status/946302357251469312

Bana bak hadsiz, densiz Bariş Yarkadaş Bana ulaş, bana karşılık ver, benimle birazcık tartış ve bunu yaptığın gün bittiğin gün olsun mu? Bu millet seni ve senin gibi olanları gerçek yüzleri ile tanımış olsunmu? Ne dersin? 

Ben sana Aleviliğin ne olduğunu da, hadsizce saldırdığın İslam cemaat ve tarikatlarının ne olduğunu da, senin nasıl suçlar işlediğini de, nasıl gerçekleri çarpıttığını da, ne derece samimiyetsiz olduğunu da, CHP'yi ve rejimi kimlerin ne şartlarda kurduğunu da, 1839'dan beri bu memleketin asli unsuru olan Müslüman Türklere nasıl hukuksuzluklar yapıldığını da, demokrasi, laiklik, cumhuriyet gibi tabirlerin HUKUKSUZ şekilde ve İHANET suretinde Müslüman Türklere karşı kullandığını da, cem evlerinden çıkan eli kanlı Allahsız teröristlerin sayısını ve bunların nasıl merasimle "insan" sayılarak kaldırıldığınıda, buna rağmen basın ve medyada bu güne kadar "hiçbir zaman" cem evleri aleyhinde bu manada haber, baskı yapılamadığını da, bunu yapmanın hukuka uygun olmak şöyle dursun, insani ve vicdani bir vazife olduğunu da, senin densizliklerini alet edip ekranlardan, sitelerden, gazetelerden İslam düşmanlığı yapanların da kimliği açık ya da gizli Aleviler, gizli Yahudiler ve gizli Ermeniler ve Masonlar olduğunu da, Aleviliğin de bir tarikat olduğunu da, tarikatın ne demek olduğunu bilmediğini de, basın ve medyadaki Türk görünen hain gizli Ermeni ve gizli Yahudi unsurların da "tarikat" olduğunu da, acilen kapatılması gereken yerlerin bu sözde basın ve medya kuruluşları, haber siteleri, cem evleri, mason tarikatı şubeleri, Sabetaycıların gizli merkezleri/sinagogları, Misyoner tarikatlarının gizli mekanları olduğunu da ve daha neleri neleri ispat edeyim mi? 

Bunlar bir hiç bak, öyle bir anda akla gelenler, seni onlarca saat boyunca dut yemiş bülbüle döndürebileceğimi, bütün Türkiye'nin bunu izlemekten zevk alacağını iddia ediyorum? Haydi seni göreyim? Sana daha hukukun temel ilkelerinden olan "suçun şahsiliği" ilkesini anlatacağım, yaptığının hukuksuz karalama ve hedef gösterme olduğunu, Süleymanlıların toplam nüfusunu, bu on milyonlarca kişi arasında suç oranının ne derece düşük olduğunu, Alevilerin toplam nüfusunu, sabetaycıların toplam nüfusunu ve toplam nüfusa göre suç oranlarını göstereceğim ve küçük dilini yutmamanı isteyeceğim. "Bu derece düşük suç oranı olan dünya üzerinde başka bir topluluk daha göster, gösteremezsen İslam düşmanısın, iyi adamı oynayan samimiyetsizin, densizin tekisin" diyeceğim... 

Yatılı ilk öğretim bölge okullarının neden kapatıldığını, Türkiye toplumu içindeki suç oranını ve bunun Süleymanlılarla kıyasını, daha bu gün sadece basın ve medyada kaç cinayet, kaç tecavüz, kaç cinsel saldırı, kaç intihar, kaç gasp ve hırsılık vak'ası olduğunu, kaçının Süleymanlı olduğunu soracağım. Sana daha dünyanın onlarca büyük hukuk devletinde, hem de bu ülkeler gayr-i müslim nüfusun ezici çoğunlukta olduğu ülkeler olduğu halde, süleymanlılara devlet imkanları sağladıklarını, hususi destek verdiklerini, belediye imkanlarına kadar kullandırdıklarını, askerlik yerine süleymanlı yurtlarında hizmet şartı getirenlerin olduğunu, "Siz gerçekten insanlığın iyiliği için çırpınıyorsunuz" sözlerinin en üst yöneticileri tarafından söylendiğini, oralardaki temsilcilerimizin devletimizin büyük elçilerinden bile itibarlı, kıymetli görüldüğünü, "Sizin girdiğiniz bölgede kısa sürede suç oranı dibe vuruyor, çok azalıyor" ifadelerini anlatacağım. Sonra da "Oraya buraya çıkıp samimiyetsiz ve çok çirkin şekilde bağrışan sen söyle, bu yaptığını haçlı güruhu bile yaptı mı? yapıyor mu?" diyeceğim. 

Çok sözüm var çok, daha bunlar bir şey değil, haydi topla bütün "dava" arkadaşlarını, hepsini al çık karşıma, topla bütün chpkk'li sözde Türk özde azılı İslam düşmanı gizli Ermeni ve gizli Yahudi vekil bozuntularını, beraber çıkın karşıma? Hatta istersen adı çoktan "dönek"e çıkmış ve "Ben ermeniyim" demiş Ahmet Hakan'ın programına çıkarız? Hiç fark etmez, canlı yayın olsun kafi... Sen dut yemiş bülbül misali olduğunda, boşa lafı uzatmam Ahmet Hakan ile o sözde Türk kanallarının aslında ne olduğunu tartışırım şayet tartışabilirse... Aladağ yurt yangını sonrası meydana çıkan sözde insan hakları derneğinin arkasındaki PKK'yi, DHKP-C'yi, Alevi unsurlarını, Cem evleri bağlantısını, programına çıkarttığı kişilerden bazılarının aslında nasıl hainler olduğunu, bunu kendisinin bilmemesine imkan olmadığını, bunların ne mal olduğunu bilip de söz hakkı verdiğini, gerçek bir tek süleymanlıyı yayına bile bağlamadığını tartışırım. Çok mevzu var da "Tamam hazırım" diyorsan hemen bu profilden ulaş bana, arayayım seni. 

 

"Süleymancılardan CHP'ye ve Barış Yarkadaş'a çok sert tepki: Kimsiniz siz? Haddinizi bilin! " videosunu alternatif ok.ru kanalımızdan izleyin...




Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın 'İçimizdeki İsrail | Siyonizm | Masonluk | Uluslar arası derin devlet' ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)



BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi


Lütfen okuyun: Milletimiz arasında hatalı bir şekilde 'Süleymancılar' denilen 'Süleymanlılar' cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz: 

- İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

- Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar