20 Eylül 2017 Çarşamba

İşi tatlıya bağladılar: 1 nisan şakası olarak bilinen "taktik" reklama ödül gibi ceza | Akademi Dergisi

1 nisan, Ak parti, akademi dergisi, ceza, gerçek yüzü, gizli yahudiler, içimizdeki israil, oda tv, recep tayyip erdoğan, reklam, ülker,

Ülker'in kamuoyunda tepkilere neden olan ''1 Nisan Şakası'' temalı reklamına verilen ceza belli oldu. Reklam Kurulu, toplumda endişe ve tedirginliğe neden olduğu gerekçesiyle TBWA ve Plasenta Reklam Hizmetlerine toplam 301 bin 766 lira idari para ve durdurma cezası verilmesini kararlaştırıldı.

Reklamın yayınlanmasının ardından AKP'liler Ülker'e tepki göstermişti. Bazı AKP'liler ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan evinin önünde toplanmıştı. Karay Yahudileri olan ve AKP'nin kuruluşunda çok etkin olan Ülkerlerin, referandumdan EVET sonucu çıkmayacağını görüp, son dakika hamlesi ile bu yola başvurduğu, kendi adamları Erdoğan'a destek oylarını artırmak istedikleri görülmüştü.

OHAL ortamında, başka birileri böyle bir reklam yayınlasaydı, ters kelepçe ile içeri konulur, OHAL mağduru on binle Müslüman T.C. vatandaşı gibi işkencelere, zorbalıklara, aşağılamalara maruz bırakılırdı. İçimizdeki İsrail'in etkin ailelerinden biri yapınca, ödül gibi ceza verildi. Bunun böyle olacağını da ilk dakikalardan Akademi Dergisi'nde yazmıştık. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar