18 Ocak 2015 Pazar

İslamcılık ile Müslümanlık aynı şey değildir. İslamcılar, Siyonizmin, Masonluğun, İçimizdeki İsrail'in emrindedir | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, vehbi koç, Recep Tayyip Erdoğan, içimizdeki israil, necmettin erbakan, süleyman demirel, islamcılık, masonlar, siyonistler, siyonizm, gizli yahudiler,


BURAYA DİKKAT EDİN!

Bu fotoğraf kripto Yahudi Vehbi Koç'un cenazesinde çekilmiş bir fotoğraf... Ülkemizdeki ve dünyadaki en büyük İslami cemaatin idarecisi vefat ettiğinde bile o cenaze merasimine katılmayan İslamcıları, Vehbi Koç Yahudisinin cenazesinde görüyorsunuz.

Gitmeselerdi oyları mı düşerdi? Tabanları tavır mı koyardı? Gitmeselerdi, haydi gittiler, bu kadar samimi ve candan tavırlar sergilemeselerdi, iktidara gelebilirler miydi? Gelseler de iktidarda kalabilirler miydi? Ya da iktidara gelmesine engel teşkil eden siyasi yasakları kalkar mıydı?


Siz "Muhtar bile olamaz" ve "Artık siyasi yaşamı sona erdi" manşetleri atılan Erdoğan'ın hukuki sürecini takip ettiniz mi? Hala Türkiye'de hukuk o davalardaki gibi yıldırım hızı ile işlemiyor. Hala o zamanki gelişmeleri ve dönüşümleri akıl fikir almıyor.

1994'te Erdoğan'ı Belediye seçimleri öncesinde mitinglerde omuzunda taşımış, Erdoğan ile meyhanelerde, kahvehanelerde, parklarda, sokaklarda, esnafın arasında hatta bir de kerhanede oy istemiş kişi ile yıllarca hukukum oldu benim. Neler dinledim neler.. Burada aktarsam TCK'ya takılırım.

İETT eski başkanı, o zamanki başkanı, geçen aylarda bazı şeyler anlatmayı denedi. Nette aratın hemen bulursunuz.

Bu memlekette İslamcılar ile Müslümanların aynı şeye hizmet etmedikleri gerçeği herkes tarafından görülecek. Buna hiç kimse mani olamayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar