20 Temmuz 2017 Perşembe

Yine ODA TV, yine İslam düşmalığı... | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, içimizdeki israil, oda tv, skandal, gizli yahudiler, sabetayistler, siyonizm, masonlar, gizli ermeniler, aleviler,

Yine ODA TV...
 
Yine Skandal...
 
Yine İslam düşmanlığı...

Kadrosu arasında çok sayıda gizli Ermeni, gizli Yahudi ve Alevi mezhepçisi bulunan Oda TV, skandal haberlerine bir yenisini daha ekledi.

Militan seviyede İslam düşmanı tavırları ile halkın büyük çoğunluğunun şiddetli tepki gösterdiği Oda TV, yine İslami hassasiyetle eğitim ve öğretim yapılmasına duyduğu kini gözler önüne seren sözde bir habere imza atıp, ülkenin asli unsuru olan Müslümanların en temel hak ve hürriyetlerini baskı altına almaya kalktı.

Anneleri razı, babaları razı, çocuklar razı ve herkes çok mutlu ama Oda TV rahatsız ve bu habere hiçbir rahatsızlık duymadan "skandal" başlığı atabiliyor. Çocukların küçük yaşta gelinlik giymelerinin ve çok okumak ve çok çalışmak gayreti ile yetiştirilmelerinin skandal olduğunu iddia edebilecek skandal haberlere imza atmaya devam ediyor.

Daha önce bu şekilde hedef gösterici, baskı altına alıcı, karalayıcı, vatandaşların en temel hak ve hürriyetlerini sınırlandırmak gayretindeki sözde haberleri de tepki ile karşılanmış, devlet kurumlarımız içine sızmış gizli Ermeni, gizli Yahudi, Mason ve bunlara kul köle olmaktan şeref duyan Alevi mezhepçileri marifeti ile devlet gücümüz art niyetle kullanılmış ve bir an önce bu sözde gazetecilik faaliyetine, bu yasakçı, bu baskıcı, bu hedef gösterici zihniyetin mensuplarına ve gerçek paralel devletin mensuplarına ve başta da Oda TV'ye değil de, söz konusu kreşlere inceleme başlatılmıştı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar