19 Mayıs 2018 Cumartesi

Sabetayist bir gizli Yahudi olan Cem Uzan BBC Türkçe'ye konuştu. | Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi



Sabetaycı gizli Yahudi Cem Uzan, BBC Türkçe'ye konuştu. Konuşmalarından, Türkiye'de siyaseti, ekonomiyi, bürokrasiyi yöneten bir gizli güç bulunduğu, bu gücün içinde bulunarak bir yerlere geldikleri, sonra iç çatışma çıktığı ve onları küstürdüğü, şimdi imkan olsa hemen barışmak istediği çok net anlaşılıyor. Sunucunun "Kim onlar" şeklindeki sorusuna "İçimizdeki İsrail" cevabını veremiyor.


Videoyu ok.ru kanalımızdan izleyin...





Çoktandır kılıç kalkan oynadılar, birbirlerine düştüler ama birbirlerini ifşa etmediler, gerçek kimliklerini, gizli teşekküllerini bir kere dillendirmediler. Yahudiler uluslar arası çapta birbirlerine düşmüşlerdi. CNN international'ın sahibi olan Yahudi bile "İsrail terör devletidir" diyordu. Şaron, dünyanın her yerine dağılmış kripto Yahudilere "Bulunduğunuz yerde İsrail sayesinde varlığınızı korudunuz, bu gün İsrail'in varlığı sizin varlığınıza muhtaç. İsrail'e göç etmelisiniz" diyordu. Bunların çoğu bulundukları ülkede kalmak isteyince, Yahudilerin çok bol bulunduğu dünya merkezi konumundaki şehirlerde patlamalar oluyordu. Bizde de HSBC ve sinagog patlamaları MOSSAD tarafından yapılıyordu.

Gerilimin bu derece arttığı zamanlar bile oluyordu. Bu süreçte dünyanın dört bir yanında sermaye, basın, medya, ülke yönetimleri el değiştirdi. AKPKK bile bu süreç içinde kullanılmak için kuruldu. Bu süreçte elenenler saymakla baş olunmayacak kadar çok ama Türk dergiciliğinin duayeni denilen Ercan Arıklı ise, kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği bir şeye cesaret edip içimizdeki İsrail'in kısımlarını yavaş yavaş ifşa etmeye başlamıştı. "Ünlülere kanca takan, onları yönlendiren ve onlar üzerinden Türk toplumunun değer yargılarını dönüştüren bir gizli Yahudi tarikatı var. Başında da genç bir erkek Yahudi var" dedi ve bir halk otobüsünün altında kalarak can verdi. Şoför sekizde sekiz suçlu bulundu. 

Garih bile bu Yahudi/Siyonist iç çatışmasına kurban gitti. Türkiye'de bankalar, basın ve medya bu sebeple hızlı bir şekilde el değiştirdi. Kocaman holding patronları yok edildi. En uzun süre direnebilenlerden biri Mehmet Emin Karamehmet olmuştu ama o da yok edildi. İçimizdeki İsrail'in en büyük ailelerinden olan Koç ailesi böylece daha da büyüdü. Halbuki bu grubun liderleri Tayyip Erdoğan'a bu süreçteki hizmetlerinden dolayı üstün cesaret ödülü taktığı gün, diğer grup Yahudiler/Siyonistler aynı gün Karamehmet'e "üstün idarecilik" ödülü takmıştı. Bu çatışma, "dev" denilen uluslarası bağlantılarla alınabilen ihalelere de yansıdı.

Bir dikkat çekici husus daha var ki, bütün bu dengeleri ve gizli teşekkülleri bilen ve uzun süre içinde olan Cem Uzan, Tayyip Erdoğan'ı basit bir piyon olarak görüyor. Ona kızmamış, kızmıyor. İlk anlardaki kızgınlığı çoktan yok olmuş. Onu oynatan gizli teşekküllere kızıyor. Müttefik olmak istediği Tansu Çiller de kendisi gibi Sabetaycı gizli Yahudi ve kod adı "CIA'nın gülü"dür. Uzan ailesi, Özal'ın bir stratejisi olarak hızlı büyütüldü, Özal'ın desteği ve koruması ile devleştirildi ve görünen o ki Özal bu hamlesi ile iç çatışma planladı.

 Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar